Hulmursisolering i Viborg og Midtjylland

Er dit hus blevet efterisoleret? Hvis ikke, så er det helt klar noget du burde overveje. Dårligt isolerede huse kan være årsag til mange ting såsom: varmetab, kuldebroer, fugtskader, råd og svamp og mere.

 

Efterisolering af loft og hulmur kan give dig et bedre termisk komfort, og du vil også se en besparelse på varmeregningen.

 

Hvis hulmuren er helt tom eller ved nybyggeri, så kan isoleringsarbejdet også udføres med glasuld som er beregnet til vægge.

Isoleringsmateriale til hulmur

Vores erfaring er at det bedste resultat for efterisolering opnås ved brug af flamingoisolering – også kaldet EPS. Materialet har en isoleringsværdi som er op til 20% bedre ift. øvrige isoleringsmaterialer.

 

En hulmur i et typisk hus er kun 6-10 cm, så derfor er det vigtigt at materialet som bruges til efterisolering har den højeste isoleringsevne. Derudover består EPS-isoleringen af polystyren, hvor fugtophobningen er mindre end i fx. materialer som papiruld. Isoleringen i hulmuren bør være så fugtfri som muligt for at mindske risikoen for forekomst af fugt i ydervægge som i værste tilfælde over tid kan resultere udfordringer med skimmelsvamp.

Fremgangsmåde

Isoleringsarbejdet foregår typisk ved at der udvendigt på huset bores Ø18 mm huller i fugerne med en afstand på 50-70 cm, hvis der er tale om efterisolering. I tilfælde hvor din hulmur er helt tom, bores der med en hulafstand på mellem 50-120 cm i fugerne.

 

Herefter indblæses EPS-isoleringen under højt tryk (5-6 bar) for at sikre at mest muligt af isoleringen indblæses. Efterfølgende lukkes hullerne med mørtel som farves således den vil ligne den eksisterende mørtel på dit hus. Dog tages der forbehold for eventuel farve/nuanceforskel imellem den eksisterende og nye mørtel.

Tilbud på hulmursisolering

Kontakt os for at høre nærmere omkring, hvad efterisolering af dit hus umiddelbart koster forud for en besigtigelse af ejendommen.

 

Der kan forekomme en forhøjet pris, fx hvis din hulmur er fyldt med gammel isolering som Leca kugler eller skum, hvor vi anbefaler at fjerne denne forud for efterisolering. Det vil give det bedst mulige resultat for øget termisk komfort .

 

Derfor kommer vi altid forbi og gennemgår projektet med dig inden du vil modtage vores tilbudsrapport.

 

Kontakt
close slider

    Kontakt os

    Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig

    Min henvendelse vedrører: